Hallitse aurinkoa, lämpöä ja näkösuojaa - Santex finska

Hallitse aurinkoa, lämpöä ja näkösuojaa

Aurinko, näkyvyys ja lämpö ovat kolme hyvää syytä täydentää lasiterassia joko markiisilla tai lamelli- tai laskosverhoilla. Santexilla on valtava määrä aurinkosuojia, jotka voidaan tilata omilla mitoilla ja toimitetaan täysin asennusvalmiina.

Todella kuumina kesäpäivinä lisäaurinkosuojat ovat aina tervetulleita. Suuret lasielementit voivat saada kaipaamaan näkösuojaa jonkinlaisten verhojen tai markiisien muodossa.

Kattomarkiisit suojaavat auringolta ja tarjoavat varjoa, ja niillä voit säätää valoa ja lämpöä lämpiminä päivinä ja kylminä iltoina. Markiisejamme on saatavana erilaisilla kankailla ja väreillä. Lisäksi voit helpottaa käyttöä entisestään moottorin ja kaukosäätimen avulla.

Laskosverhomme vaimentavat lasiterassin ääniä ja himmentävät valoa. Kankaita ja värejä on viisi erilaista – myös pimentävällä taustapuolella varustettuna.

Lamelliverhot lasielementeissä tarjoavat suojaa auringolta, ja tuovat yksityisyyttä sen lisäksi, että ne luovat kotoista tunnelmaa lasiterassille.

Lamelliverhot vähentävät myös kylmän laskeutumista ja pitää lämmön terassilla vuoden kylmimpinä päivinä. Yksi tapa on sekoittaa eri värejä tuomaan enemmän syvyyttä tilaan (katso esimerkki yllä olevasta kuvasta).

Lisää tarvikkeita lasielementteihisi löydät täältä >> >>

Oops! We could not locate your form.

0