Vaihe vaiheelta

1. Luonnostele

Miltä unelmiesi lasiterassi näyttää? Löydä sisäinen arkkitehtisi ja piirrä unelmiesi lasiterassi. Mieti, minä vuodenaikoina haluat lasiterassiasi käyttää ja miten hyvin se sopii omaan kotiisi.

2. Ota meihin yhteyttä

Aina ei ole helppoa tietää, mitä haluaa. Silloin olemme täällä sinua varten! Käy jälleenmyyjämme luona tapaamassa Santex-asiantuntijoita tai tutustumassa näyttelyyn. Autamme sinua mielellämme niin kaikissa yleisimmissä kysymyksissä kuin piirustustenkin laatimisessa.

3. Suunnittelemme

Jokainen tilaus on ainutlaatuinen. Siksi meillä on oma suunnitteluosasto täynnä asiantuntijoita, jotka varmistavat, että juuri sinun unelmastasi tulee totta.

4. Toimitus

On tullut päivä, jolloin saat toimituksesi. Olemme luonnollisesti tehneet siitä sinulle joustavaa – valmistelleet, katkaisseet valmiiksi ja muokanneet tilauksen niin, että voit asentaa terassin niin nopeasti ja helposti kuin mahdollista.

5. Asennus

Terassi toimitetaan asennusvalmiina sovittuna viikkona asennusohjeineen. Tilaa avaimet käteen -periaatteella, asenna itse tai asennuta oma Santex-terassisi osaavalla kirvesmiehellä nopeasti ja tehokkaasti.

6. Uusi elämä

Annamme Santex-lasiterassille 5 vuoden toimintatakuun, mutta sinulla on siitä iloa huomattavasti useampana huolettomana vuotena. Nauti!

Oops! We could not locate your form.

0