Lasiterassin rakentaminen - Santex finska

Lasiterassin rakentaminen

Mitä minun pitää tehdä, kun haluan lasiterassin?
Aivan, se on yksi tavallisimmista kysymyksistä, joita meiltä kysytään, kun lasiterassia on alettu miettiä. Me haluaisimme kääntää kysymyksen toisin päin – kuinka haluaisit toteuttaa lasiterassiprojektisi?

Tapoja on nimittäin monia lasiterassihaavetta toteutettaessa. Santexin tuotteilla voit valita sen vaihtoehdon, joka tuntuu juuri sinulle sopivalta.

  1. Meillä on asiakkaita, jotka haluavat nikkaroida ja suunnitella kaiken itse. He ostavat rakennustarvikkeet erikseen ja asentavat sitten Santexin liukuovet, taiteovet tai kiinteät ikkunat. He valitsevat kattoratkaisuksi muovin, lasin tai pellin.
  2. Toiset asiakkaat aloittavat unelmaluonnoksestaan ja tilaavat sitten täysin uniikin räätälöidyn lasiterassin. Asennettuna ja valmiina tai kätevämmät tekevät sen helposti itse. Mittaan katkaistut runkomme ja mittatarkasti valmistetut ovemme ja ikkunamme ovat valmiita itse asennettaviksi.
  3. Meillä on myös valmiita terasseja erilaisilla vaativuustasoilla ja malleja myös heille, jotka ovat hieman epävarmoja ja haluavat paljon apua ja laskevat varman kortin varaan.

Jälleenmyyjämme ympäri maata osaavat auttaa juuri sinun unelmahankkeessasi halusit sitten terassin avaimet käteen -periaatteella tai ostaa ovet tai katot erikseen.

Harkittu käyttötarkoitus ratkaisee

Monet valinnoista, joita joudut tekemään, perustuvat siihen, miten olet ajatellut lasiterassiasi käyttää. Meillä on useita erityyppisiä tuotesarjoja erilaisin ominaisuuksin, jotka soveltuvat kaikkiin mahdollisiin erilaisiin olosuhteisiin. Ensimmäiseksi sinun on mietittävä, kuinka suuren osan vuodesta haluat terassiasi käyttää. Jäätävän kylmä joulukuunaamu asettaa nimittäin aivan toisenlaisia vaatimuksia lasiterassille kuin lauha myöhäiskesän ilta lokakuun alkupuolella.

Inspiraatiota

Olethan nähnyt inspiraatiolehtemme Laadukkaat lasiterassit? Siitä saat paljon ideoita ja voit tutustua asiakkaisiimme, jotka ovat valinneet Santexin lasiterassin. Nouda oma lehtesi lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Voit myös ladata tai tilata sen suoraan verkkosivuiltamme.

Ruotsalaisvalmisteiset laatutuotteet

Lasiterassimme ovat todella laadukkaita ja vuodesta 2017 RISEn, Research Institutes of Swedenin (aiemmin SP), P-merkitsemiä. Valmistamme kaikki lasiterassimme tehtaallamme Halmstadissa.
Haluatko tutustua tuotantoomme? Jos, niin tervetuloa vierailulle! Silloin sinun kannattaa varautua katselemaan hieman ympärillesi ja tutustumaan kaikkiin näyttelymme tuotteisiin. Näyttelystä löydät kaikki järjestelmät todellisessa mittakaavassa, asennettuina ja valmiina tunnusteltaviksi ja tutustuttavaksi… Katso tästä reittiohjeet meille.

Täydelliset järjestelmämme tuovat valinnanvaraa järjestelmään

Näin toteutat unelmasi helposti. Santexilla on täydellinen valikoima laatutuotteita. Autamme sinua visualisoimaan suunnitelmasi, annamme sinulle selkeän tarjouksen ja toimitamme mittaan katkaistut ja käsitellyt materiaalit, jotka on helppo ja nopea asentaa.

Design by Santex on ilmiömäistä. Arkkitehtimme ja suunnittelijamme ovat suunnitelleet tähän valikoimaan terassin muodon, sovitettuna mukautettuun kattoon sekä valikoiman tarvikkeita. Design by Santex -terasseja on yli 1 000 erilaista yhdistelmää. Tämän lisäksi voit luonnollisesti räätälöidä oman lasiterassisi vapaine mittoineen. Kaikki rungot soveltuvat voimassa olevien normien mukaisille lumivyöhykkeille (Eurocodes).

Vaihe vaiheelta

Valitse ensin malliterassi. Mieti mihin aikaan vuodesta haluat käyttää sitä – jatkaa terassikautta vai nauttia siitä ympäri vuoden.? Lisää sen jälkeen tarpeittesi mukaan liukuelementit: Elegance, Elegance+, Superior tai vaikkapa Extend. Extend on ylellisin ja parhaiten lämpöeristetty järjestelmämme. Mieti seuraavaksi, haluatko kiinteät ja/tai liukuvat osat ja minkä värin. Mieti kattoa. Tarvikkeina saatavana on esim. aurinkosuoja, tuuletusaukot ja näkösuojat. Kysy meiltä neuvoa.

Santexin täydelliset lasiterassit – liimapuurungolla

Santexin liimapuu on vahvaa ja kaunista kuusimateriaalia. Hartsien ja tärpättien aikaansaama luonnollinen kyllästys on lisäksi ympäristöystävällinen. Käyttämämme kuusi on valmistettu standardin EN 386 mukaisesti ja se on ruotsalaisen RISEn tarkastama. Voisiko olla vielä paremmin?
Santexin terassit myydään rakennussarjoina, joissa kaikki on valmisteltu, mittaan katkaistu ja työstetty pienintä yksityiskohtaa myöten. Kaikki sopii yhteen millimetrin tarkkuudella. Eri osien sovittaminen yhteen on kuin palapelin tekemistä.

Oops! We could not locate your form.

0