Lasiopas

Santex-tuotteisiin on saatavana erityyppisiä laseja. Kaikki eri ominaisuudet riippuvat käyttötarkoituksesta, mutta kaikki ovat tasolaseja, joita kutsutaan myös float-laseiksi.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Ruotsin rakennusviraston rakennusmääräysten (Boverkets Byggregler 8:35) mukaan lasipintojen on oltava oleskelutiloissa sellaisia, että henkilövahinkojen vaara on hyvin pieni. Tämä on mahdollista, kun käytetään turvalasia tai karkaistua tai laminoitua lasia. Santexilla on karkaistu turvalasi vakiona kaikissa malleissa.

Karkaistu lasi

Karkaistu lasi on käsitelty niin, että se kestää iskuja ja tahattomia tömähdyksiä paremmin. Jos vahinko kuitenkin sattuu, lasi rikkoutuu pieniksi palasiksi, jotka sinällään eivät aiheuta vakavia vammoja.

Laminoitu lasi

Jos sen sijaan valitset laminoidun lasin, sen rikkoutuessa lasinpalat jäävät ”liimattuina” kiinni välissä olevaan kalvoon eivätkä siksi voi aiheuttaa vahinkoja. Jos ulkopuolella oleva pudotuskorkeus on >2,0 m, on käytettävä laminoitua lasia ulos putoamisen estämiseksi.

Toinen laminoidun lasin etu on, että se myös suojaa pintojasi ja tekstiilejäsi auringon säteiltä, koska kalvo vähentää jopa 98 % auringon haalistavasta UV-valosta. Laminoitu lasi voidaan yhdistää myös ääniä vaimentavaan kalvoon, joka suojaa hieman paremmin häiritsevältä ympäristön melulta.

Yksinkertainen lasi

Tavallisen yksinkertaisen 4 mm:n lasin U-arvo on 5,8. Pitää lämmön keväällä ja kesällä. Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haluat lasittaa puutarhan ja pidentää siten terassikautta tai haluat voida istua ulkona koko Suomen suven.
Soveltuu malleihin: Santex Elegance

Yksinkertainen energialasi

4 mm:n energialasi, jonka U-arvo on 3,9 (Ruotsin rakennusnormin mukaan), pidentää lasiterassikautta. Eristävän vaikutuksen ansiosta terassi ja lasi pitävät lämpöä. Minimoi kondensoituneen veden kertymisen ja kuuran vaaran.
Soveltuu malleihin: Santex Elegance

Eristyslasi 4-8-4 mm

Elegance+:ssa on kaksikerroksinen lasiratkaisu, jossa lasien välissä on 8 mm argonkaasua. U-arvo 2,9. Paremman lämpöeristyksen saat kaksikerroslasilla, jossa on lasien välissä argonkaasua, sekä energialasilla.
Soveltuu malleihin: Santex Elegance+

Eristyslasi 4-14-4 mm

Kaksikerroslasi, jossa lasien välissä on 14 mm argonkaasua. U-arvo 2,7. Paremman lämpöeristyksen saat kaksikerroslasilla 4-14-4 mm, jossa on myös lasien välissä argonkaasua, sekä energialasilla. U-arvo 1,1.
Soveltuu malleihin: Santex Superior

Extend-julkisivuelementtijärjestelmä

borsttatningExtend-lasijulkisivujärjestelmässämme ei ole lainkaan kausirajoituksia – se sinun kannattaa valita, kun haluat taloosi lisähuoneen. Extendissä on 3-lasinen ikkuna perusmallissa ja 48 mm:n eristyskotelo, jonka lämpöreunan u-arvo on alhainen 0,5. Kylmäkatkot, integroidut tiivisteet ja eristävä kynnys ovat muita yksityiskohtia, jotka tekevät eristävyydestä äärimmäisen hyvän.

Oops! We could not locate your form.

0