Lasiterassin sisustaminen - Santex finska

Lasiterassin sisustaminen

johannapilfalkKun lasiterassi on paikallaan, on aika tehdä viimeinen silaus, joka tekee terassista viihtyisän. Sisustuksella annat uudelle tilalle oman persoonallisen ilmeen, ja usein juuri pienet yksityiskohdat luovat sen tunteen, jota haet. Sisustusarkkitehti ja stylisti Johanna Pilfalk vinkkaa fiksut tarvikkeet ja tyylikkäät yksityiskohdat, jotka tuovat lasiterassille luonnetta ja persoonallisuutta. Poimi omat ideasi!

Pläd

Huopa Plus 9 apricot, Hay. Tekstiilit tuovat sisustukseen pehmeyttä ja mikä olisi mukavampaa kuin vetää kaunis huopa päällensä koleana iltana?

Baklava

Lamppu Baklava, Örsjö Belysning. Kytke himmennin mahdollisimman moneen valaisimeen

Wall-hanging

Elkeland wall hanging, Ferm Living. Käsityöt ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. Somista seinäsi tyylikkäällä seinävaatteella.

.

001

Sohva, Sofacompany. Lasiterassia ei tarvitse sisustaa pelkästään ulkokäyttöön tarkoitetuilla huonekaluilla. Tyylikäs sohva tekee tilasta kodikkaan ja houkuttelee seurustelemaan pitkinä kauniina iltoina.

bord

Sohvapöytä Breeze, Swedese. Kätevä sohvapöytä, jota on helppo siirtää tarpeen mukaan. Anna pienen sohvapöydän hieman loistaa muodoltaan ja messinkisenä.

matta

Matto, Asplund. Matto tuo kodikasta tunnelmaa lasiterassille. Matolla voit luoda tilan tilaan yhdessä kalusteiden kanssa.

38_10398

Kasvilaatikko, Ferm Living. Kasvit tuovat hyvänolon tunnetta. Istuta ja säilytä ne tyylikkäästi ja kätevästi modernissa istutuslaatikossa.

Lup Wall - ljusstake

Kynttilänjalka Lup wall, Hay. Muista myös kohde- ja tunnelmavalaistus. Elävä tuli luo tunnelman hetkessä.

Lampa, Kvist

Lamppu Kvist, Örsjö Belysning. Valaistus on joka tilan a ja o. Valitse viehättävä, mutta katseen vangitseva ja trendikäs valaisin, joka tuo tilaa ja näkyvyyttä lasiterassillesi.

 

Oops! We could not locate your form.

0