Ruotsin Halmstadissa valmistetut lasiterassit - Santex finska

Ruotsin Halmstadissa valmistetut lasiterassit

Santex on yritys, joka on ylpeä perinteistään, joissa laatu on tärkeysjärjestyksessä ylimpänä – riippumatta siitä, onko kyse rakenteen yksityiskohdista vai tarvikkeiden hankinnasta. Laadukkaat lasiterassit kestävät kauan.

– Laatu kaikissa vaiheissa on kaiken a ja o, sanoo Santexin myyntipäällikkö Magnus Andersson.

Santex ligger i Montörgatan i Halmstad. Både produksjon, utstilling, konstruksjon og salg er i samme bygning.

Santexin löydät Halmstadista Montörgatanilta, missä niin tuotanto, näyttely, suunnittelu kuin myyntikin toimivat samassa rakennuksessa.
– Yrityksen kaikkien osastojen läheisyys on tärkeää. Tuotannon henkilökunta voi helposti testata tuotteita näyttelyssä, suunnittelijat voivat keskustella helposti tuotannon kanssa ja niin edelleen. Läheisyys on tärkeä osa laatutyötä, Magnus Andersson kertoo.

Laatu ohjaa

Laadusta Santex tunnetaan riippumatta siitä, onko kyseessä alhaiset U-arvot, jotka kertovat parhaasta mahdollisesta eristyksestä, vai yksityiskohdista, joiden ansiosta kunnossapito ja käyttö on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa.

– Pidämme tuotteidemme yksityiskohtia aidosti tärkeinä. Se juuri luo yleistä laaduntunnetta riippumatta siitä, onko kyseessä U-arvo vai liukuva lasielementti, joka ei helise sitä suljettaessa, Magnus Andersson kertoo.

Santexilla on lasiterassinäyttelyitä myös useilla eri jälleenmyyjillä eri puolilla maata. Mutta suurin näyttely löytyy Halmstadista. Siellä on Santex Expo, jossa on pystytettynä useita lasiterassimalleja helpottamassa päätöksentekoa sen osalta, minkä tyyppinen lasiterassi sopisi juuri sinulle. Näyttelyn seinän toisella puolella on tuotanto, jossa työskentelee 32 taitavaa käsityöläistä valmistaen noin 800 lasiterassia vuodessa!

– Meille laatu on tärkeää joka vaiheessa. Siksi on myös tärkeää, että henkilöstömme tuntee tuotteet ja rakenteen ja koostuu taitavista käsityöläisistä. Se on yrityksemme tärkeä menestystekijä, Magnus Andersson toteaa.

30 vuotta lasiterasseja

Santex on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut lasiterasseja Halmstadissa yli 30 vuotta. Se tekee jatkuvaa kehitystyötä, joka on muun muassa tuottanut lukuisia patentoituja ratkaisuja, joita käytetään yrityksen tuotteissa.

– Meillä on aina ollut pohjoismaiset olosuhteet mielessämme lasiterasseja kehittäessämme. Pohjoismainen ilmasto edellyttää tiettyä laatua ja 30 vuodessa olemme keränneet runsaasti tietoa materiaaleista, rakenteista ja muotoilusta. Siksi voimme sanoa, että kun ostat Santexin lasiterassin, investoit laatuun. Se kannattaa aina pitkällä aikavälillä, Magnus Andersson sanoo.

Santexin näyttelyt

Täältä löydät osoitteet kaikkiin Santexin näyttelyihin. Ajatko Halmstadin ohi? Silloin olet tietenkin tervetullut näyttelyymme osoitteeseen Montörgatan 9. Samalla voit halutessasi tutustua tehtaaseemme.

Oops! We could not locate your form.

0