Upeat näkymät – ympäri vuoden - Santex finska

Upeat näkymät – ympäri vuoden

Lasiterassi upein näkymin, jotka tarjoavat kaiken Trelleborgin satamaan saapuvista aluksista aaltoilevaan ja vaihtelevaan luonnonmaisemaan. Sen Benny ja Marita Johnsson ovat valinneet Mellanköpingeen aivan Trelleborgin ulkopuolelle.

– Aurinko paistaa meille aamuyhdestätoista auringonlaskuun, Benny kertoo.

Et uterom var allerede med på tegningen når Benny og Marita Johnsson bygde sitt drømmehus i 2010. Underlaget var forberedt, men da de skulle virkeliggjøre uterommet i 2014 var det en utfordring å finne glasspartier som passet.

Lasiterassi oli piirustuksessa jo, kun Benny ja Marita Johnsson toteuttivat unelmansa – talon vuonna 2010. Perustukset oli tehty, mutta kun Bennyn piti rakentaa terassi vuonna 2014, haasteena oli löytää sopivat lasielementit.
– Vain Santexin tuotteet olivat riittävän joustavia minun mittoihini, Benny kertoo.

Bennyn terassi on omien mittojen mukaan toteutettu tila, joka sopii päärakennuksen muotoon – moderniin skånelaisrakennukseen, jossa kahta siipeä yhdistää talon runko.
– Otin yhteyttä trelleborgilaiseen Optimeraan ja sain erinomaista palvelua niin sieltä kuin myös Santexilta, jotta terassi onnistuttiin suunnittelemaan taloon sopivaksi.

Lasiterassi sijaitsee toisessa siivessä pitkä sivu etelään päin ja pääty länteen päin, niin että auringonvalon määrä on maksimoitu.
– Aurinko paistaa siihen aamuyhdestätoista auringonlaskuun. Sen ansiosta voimme käyttää terassia alkukeväästä myöhään syksyyn, vaikka sitä ei ole lämmitetty eikä se ole talviasuttava, Benny kertoo.

Bennyn lasiterassin elementit ovat sarjaa Elegance+ ja sen U-arvo on lasitettuna 1,7. Katto on valmistettu opaalivärjätystä 35 mm paksusta kennomuovista, niin että se ei läpäise liikaa valoa – mutta ei myöskään liian vähän!
– Valo on aina hyvin miellyttävää, ja käytämmekin terassia periaatteessa joka päivä huhtikuusta lokakuuhun, Benny kertoo.

Lasiterassin asennuksessa Benny teki suurimman osan työstä itse yhdessä poikiensa ja naapurinsa Kjellin kanssa.
– Oli hyvä saada apua – etenkin, kun kannatinpalkki piti asentaa paikalleen. Muuten työ sujui helposti. Kadun ainoastaan sitä, että en sijoittanut rahaa esikäsiteltyyn runkoon. Nyt tein työn itse autotallissa, Benny kertoo.
– Mutta kaiken kaikkiaan olemme hyvin tyytyväisiä terassiimme ja saimme paljon apua sekä Optimeralta että Santexilta, Benny kertoo.

Oops! We could not locate your form.

0